Logistiek specialist voor farmaceutische producten en gezondheidsvoeding
Home > airfreight > Industrieën > Pharma logistics

Logistiek specialist voor farmaceutische producten en gezondheidsvoeding

Wij zijn gespecialiseerd in de op-, overslag en distributie van farmaceutische producten en gezondheidsvoeding. We werken volgens de in 2013 door de Europese Commissie gestelde normen voor Good Distribution Practice (GDP). Uw goederen worden bij ons internationaal onder de allerbeste condities vervoerd voor wat betreft temperatuur, hygiëne en veiligheid.

Onze services

  • Temperatuur gecontroleerde distributie
  • Temperatuur gecontroleerde op- en overslag
  • GDP-getraind personeel
  • Beschikbaarheid GDP-rapportages van toeleveranciers

Kenmerken

Gegarandeerde temperatuur in keten

Op-, overslag en distributie vindt plaats in een gecontroleerde omgevingstemperatuur. Voor temperatuurcontrole gebruiken we innovatieve apparatuur en oplossingen. Speciale verpakkingsboxen maken mogelijk om in zomer en winter temperaturen tot -65 graden te garanderen, tenminste 96 uur aan één stuk. Zijn er afwijkingen, dan melden ingebouwde communicatiesystemen deze onmiddellijk.

Veiligheid boven alles

Op alle fronten hebben wij veiligheidsmaatregelen getroffen die ervoor zorgen dat uw geneesmiddelen veilig op hun plek van bestemming aankomen. Voor inkomende en uitgaande goederen werken we met strikte procedures (GDP) om een veilige en correcte goederenopslag te waarborgen.

Overal een schone omgeving

In door ons ingezette opslag- en transportomgevingen zijn pharma en non-pharma gescheiden. Bij recalls zorgen we ervoor dat deze in een andere ruimte opgeslagen of vervoerd worden. Door grondige aanpak op het gebied van hygiëne zijn de magazijnen ongediertevrij.