Download hier ons 2020 benchmark rapport!

Nationale Benchmark

Voorspelbare Logistiek

Waar staan logistiek managers op het gebied van de voorspelbaarheid van hun logistieke processen?

Door op de ‘Download’ button hiernaast te klikken ontvangt u een download link op uw opgegeven email adres. U gaat er dan tevens mee akkoord dat u telefonisch en per email benaderd kunt worden over dit onderwerp. Uw gegevens worden alleen voor dit contactdoeleinde gebruikt. Klik hier voor ons privacy statement

Blogs & infograpics

Welke impact heeft nieuwe wetgeving op de logistiek? De benchmark Voorspelbare logistiek maakt het duidelijk

Vrijdag 20 november 2020

Geschreven door : Eric Aarsen, managing director VCK Logistics Airfreight

Het blijkt steeds lastiger om de logistiek in betrouwbare banen te leiden. Een van de uitdagingen is de veranderende wet- en regelgeving bij internationale transporten. Niet alleen de traceerbaarheid en herleidbaarheid van producten moet gewaarborgd worden. Er zijn per land ook allerlei (branchespecifieke) regulaties voor het transport waarmee u rekening moet houden. Kunnen bedrijven adequaat inspelen op deze uitdagingen? Wat zijn de andere ontwikkelingen die logistieke processen compliceren? En welke oplossingen hebben of gaan bedrijven hiervoor vinden? Dat is onderzocht in de benchmark Voorspelbare logistiek van VCK Logistics, waarvan u het rapport kunt downloaden en waaraan u alsnog kunt deelnemen.

Nationale benchmark voorspelbare logistiek

Donderdag 23 oktober 2020

Geschreven door : Eric Aarsen, managing director VCK Logistics Airfreight

De uitdagingen van verladers bij het in goede banen leiden van logistieke processen worden steeds groter. Dat komt onder meer doordat opdrachtgevers werken met steeds kortere levertijden en tegelijkertijd de levenscyclus van producten steeds verder terugloopt. Bovendien stellen overheden, ook buiten Nederland, steeds stringentere eisen aan de herleidbaarheid en kwaliteit van producten.

Partnership met Samsara Networks

Zaterdag 15 september 2018

Geschreven door : Eric Aarsen, managing director VCK Logistics Airfreight

VCK Logistics SCS start een partnership met Samsara Networks ten behoeve van Europese expansie en faciliteert het Central Warehouse Europe.

Samsara is een snel groeiend bedrijf dat op dit moment “Cloud Managed” Fleet Monitoring oplossingen, dashboard camera’s en industriële sensoren t.b.v. de transmissie van data voor analytisch datamanagement aanbiedt.