339
Home > Samenwerking met TNT
  21 jul
  Samenwerking met TNT

  Nieuwsbericht

  21-07-2015

  VCK Logistics Supply Chain Solutions tekent meerjarig distributiecontract met TNT

  VCK Logistics SCS en TNT onderstrepen hun strategische samenwerking door middel van het tekenen van een distributiecontract voor meerdere jaren.

  Rob Appels, Commercieel Directeur bij VCK Logistics SCS

  “De samenwerking met TNT als distributiepartner sluit naadloos aan op onze strategie om de Supply Chain voor onze klanten te vereenvoudigen. VCK Logistics SCS zet haar eigen wagenpark in voor hoogwaardig vervoer, on site leveringen en roll outs. Het distributienetwerk van TNT is complementair. Systeemintegratie is daarbij essentieel. Samen met TNT bieden wij onze klanten de juiste support t.b.v. het hoge niveau van hun eisen t.a.v. compliancy en performance. Het strategische karakter van de samenwerking zal tevens leiden tot het ontwikkelen van nieuwe proposities.”

  Erik Uljee, Managing Director TNT BeNeLux

  “We zijn zeer trots op het partnership met VCK Logistics SCS en op de mogelijkheid hen te ondersteunen in hun strategie om Supply Chains te vereenvoudigen. Ik ben ervan overtuigd dat ons netwerk en onze ongeëvenaarde service performance bij zullen dragen aan de volle tevredenheid van de klanten van VCK Logistics SCS. We kijken erg uit naar de verdere samenwerking in dit partnership.”

  Over VCK Logistics SCS

  VCK Logistics SCS (voorheen All-in Logistics), gevestigd te Schiphol-Rijk, heeft meer dan 50-jaar ervaring in ‘one-stop-shop’ concepten binnen Supply Chain Management op het gebied van internationaal voorraadbeheer, transport en distributie van hoogwaardige goederen, technische – en logistieke diensten, installatie & levering op locatie (‘last mile’) en service logistiek. VCK Logistics SCS voorziet in het vereenvoudigen van de Supply Chain teneinde de afstand tussen opdrachtgevers en hun klanten te verkorten en te versnellen zodat kostenefficient kan worden gewerkt, risico’s worden beperkt en daarmee de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Dit wordt gerealiseerd met behulp van intelligente logistieke oplossingen ondersteund door informatietechnologie. Samenwerking ten aanzien van de ontwikkeling en het verbeteren van processen in de Supply Chain is de sleutel naar succes en continuïteit, nu én in de toekomst.

  Over TNT

  TNT is een van de grootste express delivery bedrijven in de wereld en levert dagelijks bijna één miljoen zendingen, variërend van documenten tot pakketten en gepalletiseerde vracht. TNT opereert via lucht,- en wegennetwerken in Europa, het Midden Oosten en Afrika, Azie-Pacific en de Amerika’s. TNT’s omzet in 2014 bedroeg 6,7 miljard euro.

  VCK Logistics SCS

  Rob Appels, Commercieel Directeur
  E: r.appels@vcklogistics.com I: www.vcklogistics.com/scs

  TNT BeNeLux

  Erik Uljee, Managing Director TNT BeNeLux
  E: erik.uljee@tnt.com
  I: www.tnt.com