Internationale speciaalzaak in supply chain solutions

VCK Logistics Supply Chain Solutions is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot dé specialist onder de logistiek dienstverleners. Verschil maken we in de hele logistieke keten: van internationaal voorraadbeheer tot distributie, en van technische, logistieke diensten tot hoogwaardig beveiligd transport, installatie op locatie en service-logistiek. Indien dat voordeel voor onze klanten kan opleveren, betrekken we onze VCK Logistics-partners voor luchtvracht, zeevracht en havenlogistiek erbij. Wij trekken de sprint van begin tot eind. Want succes zit vaak niet aan het begin van de keten, maar aan het einde, bij uw klant.

Onze mensen hebben passie voor hun vak en zijn ervaren. Bij VCK Logistics Supply Chain Solutions heeft u één aanspreekpunt voor de hele logistieke keten. Die persoonlijke benadering treft u in iedere vestiging aan.

Onze klanten kunnen overal op dezelfde hoge kwaliteitsstandaard rekenen: in termen van service, flexibele oplossingen, transparantie en een slim en veilig logistiek proces. Die hoge kwaliteit wordt mede bepaald doordat we lokale markten kennen en lokale maatwerkoplossingen bieden.

VCK Logistics Supply Chain Solutions in Nederland

Sinds de oprichting in 1962 (All-in Logistics) heeft het bedrijf een enorme vlucht genomen en groeide gaandeweg uit tot een internationaal bedrijf met hoogwaardig transport, gespecialiseerd in value added logistics met het accent op technische logistieke dienstverlening in hightech, elektronica en telecom. Met het in eigen huis ontwikkelde unieke interactieve management informatiesysteem “All-in Control” kunnen klanten alle logistieke diensten en processen vanuit één controlepunt beheren en volgen.

VCK Logistics Supply Chain Solutions in Duitsland en Zwitserland

Het in 1993 gestarte bedrijf (ComPass) is uitgegroeid tot een internationale onderneming. Ons bedrijf is logistiek partner van talrijke klanten en toeleveranciers die lokaal en wereldwijd actief zijn. Wat we bieden, zijn de allerbeste concepten en dienstverlening tegen een kosteneffectief tarief.

Wij zijn actief in markten voor telecommunicatie, fast moving consumer goods, high-tech en high-value producten. Uitgerekend bedrijven die in die sectoren opereren, moeten kunnen rekenen op toegewijde flexibiliteit van hun toeleveranciers en partners. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bieden we die flexibiliteit ook. Dat zie je terug in de manier waarop we onze orders afhandelen en de IT-oplossingen die we voor onze klanten hebben ontwikkeld om hun business maximaal te ondersteunen.