Supply Chain Solutions NL Home All-in Control

Meer voordeel door goede inregeling compliancy

Supply Chain Solutions is uw partner op het gebied van compliancy. Onze gecertificeerde systemen waarborgen een gesloten administratief proces en ondersteunen vereenvoudigde logistieke-, fiscale- en douaneprocedures. De mogelijkheden tot systeemintegratie voorzien in een (kosten-)efficiƫnte aansturing van uw logistieke processen en noodzakelijke feedback voor uw financiƫle administratie en compliancy-vereisten.

Onze diensten

Fiscale vertegenwoordiging

Supply Chain Solutions treedt op als algemeen fiscaal vertegenwoordiger (General Fiscal Representative) voor bedrijven die geen vaste fiscale inrichting (legal entity) in Europa hebben. Wij verzorgen de aanvraagprocedure om een Nederlands BTW-nummer en een verleggingsregeling te verkrijgen. Zo profiteert uw bedrijf optimaal van cash flow en vereenvoudigde procedures voor BTW-verrekening. Wij verzorgen ook uw maandelijkse BTW-aangiften en teruggaven en verstrekken de gerelateerde statistische informatie aan de Nederlandse autoriteiten.

Bonded warehousing

Wij hebben een uitgebreide licentie om uw goederen in transito (in transit) op te slaan, waardoor u invoerrechten en BTW niet vooraf hoeft te betalen. We verzorgen ook uw maandaangifte, waarin goederentransacties van en naar EU-landen, exportlanden en binnen Nederland worden verrekend (balanced).

Import- en exportservices

Onze specialisten verzorgen voor u de afhandeling van uw import-en exportzendingen. Onze status van Authorized Economic Operator (AEO) garandeert u een kwalitatieve, flexibele en veilige service op het gebied van douaneafhandeling en verzendingen per luchtvracht en zeevracht.